Kickersbloem 3 in trek bij Westland door Blankenburgverbinding
MEER INFORMATIE
+31 (0)181 32 10 93 team@kickersbloem3.nl

Tot voor kort sprong Hellevoetsluis niet direct in het oog als vestigingsplaats voor Westlandse bedrijven. Nu biedt de komst van de Blankenburgverbinding daar echter alle kansen voor. De Maasdeltatunnel, een onderdeel van het gehele project, gaat een belangrijke rol spelen in de ontsluiting van Voorne-Putten. Erik van Leent, directeur van Twins lnvestments uit ‘s-Gravenzande, is een van de eerste Westlandse ondernemers die beseft wat deze verbinding kan gaan opleveren. “Ik werd gewezen op de mogelijkheden die ontstaan als deze tunnel er ligt en ben meteen ter plaatse gaan kijken hoe wij daarop kunnen inspe­len,” vertelt hij.

Twins heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfsunits. Sinds 2000 heeft het bedrijf er al 7.900 door heel Nederland gebouwd. “Wij hebben alle divisies in eigen beheer. Atelier Archeh is onze archi­tect en Twins Bouw onze aannemer. Op die manier is een gebouw altijd voorzien van onze eigen touch. We besteden veel aandacht aan de uitstraling van het pand. Dat zie je terug in het gebruik van veel glas, mooie overstekken en duurzame materialen, waarbij we metselwerk combineren met houten delen. Daarbij hanteren we qua energie­waarde het ‘nul-op- de-meter’-prin­cipe door warmtepompen, goede isolatie en zonnepanelen toe te passen.”

Het pand dat op Kickersbloem 3 gebouwd gaat worden, telt 36 bedrijfsunits variërend van 65m2 tot 202 m2 begane grond oppervlakte. Alle units zijn standaard met verdie­pingsvloer. Die zijn te koop voor bijvoorbeeld eigen gebruik, hobby, opslag, bedrijfsvoering of als beleg­ging.

De heer Van Leent vult aan: “We richten ons specifiek op onderne­mers die hun wensen en dromen willen realiseren. Daaraan kunnen bijdragen is onze missie en passie. We beseffen ook dat beleggers hun kansen zien. Zeker in deze regio. De Tweede Maasvlakte heeft toeleve­ringsbedrijven nodig en de stad Rotterdam zit vol. Beleggers kopen voor de verhuur. We verkopen echter nooit meer dan de helft van onze units aan beleggers. Zo houden we de verhouding tussen beide in balans.”

Aan project Hellevliet wordt momen­teel de laatste hand gelegd. Binnen­kort start de verkoop van de units.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en als eerste bericht krijgen van de startverkoop? Schrijf u dan in op de website www.hellevliet.nl.

Dit artikel verscheen ook in Groot Hellevoet; bekijk het artikel hier.