+31 (0)181 32 10 93 team@kickersbloem3.nl

Vastgoedjournaal: ‘Bedrijventerrein Hellevoetsluis komt als geroepen’

15 januari 2019

De Rotterdamse regio stevent af op nijpend tekort aan logistiek vastgoed door de aanhoudende stijging van containervervoer. “Van alle vijf containers die binnenkomen voor verder vervoer, blijft er één achter in de regio. Het gaat om enorme aantallen containers die moeten worden opgeslagen.”, aldus Ton van der Schelde (projectdirecteur Kickersbloem 3).

Er is daarom grote behoefte aan extra ruimte in de regio. Maar daarmee is het slecht gesteld: een rapport van Colliers International eerder dit jaar wees uit de groei van logistiek vastgoed (2% per jaar) achterblijft bij de jaarlijkse groei van het handelsvolume in de Rotterdamse regio (3,5%).

Goed nieuws! Op Kickersbloem 3 is nog volop ruimte om te ondernemen. Orsel (Head of Industrial & Logistics van Colliers International): “De grote omvang van het terrein is een unique selling point, net als de staat waarin het zich bevindt. Het is ‘plug & play’, de grond is bouwrijp en dus direct bebouwbaar. Bovendien is de arbeidsmarkt in deze regio gunstiger dan in de haven van Rotterdam. Hier zijn meer medewerkers die in de logistiek kunnen werken”.

Lees het volledige artikel op het Vastgoedjournaal.

 

Meer nieuws lezen?

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de vestigingsmogelijkheden voor uw bedrijf?
Kom vrijblijvend langs om kennis te maken.

Contactgegevens

Carrouselweg 9
3225 LN Hellevoetsluis

+31 (0)181 32 10 93

© 2017-2021 Bedrijvenpark Kickersbloem 3 | Alle rechten voorbehouden.
Privacybeleid  |  Disclaimer  | Design: lindesigns.