+31 (0)181 32 10 93 team@kickersbloem3.nl
Voor meer informatie over verkoop en verhuur van de units van Progam kunt u terecht bij Toussaint + Van Wijk Makelaardij. Stuur een e-mail naar bedrijven@tvw.nl of neem telefonisch contact op via 0180-201888. Klik hier om naar de uitgebreide vermelding van Progam op Funda in Business te gaan.

In 2017 werd vastgoedontwikkelaar Progam BV de nieuwe eigenaar van het Rabobankpand in Hellevoetsluis. Taco Verplanke, CEO van Progam, tekende op 20 februari 2018 óók een koopovereenkomst voor de ontwikkeling van een bedrijfsverzamelgebouw op Kickersbloem 3.

Het bedrijf is zeker geen nieuwkomer. Progam is al sinds 1989 actief in de ontwikkeling van bedrijfsverzamelgebouwen, kantoorvilla’s en woningbouwprojecten in de regio’s Rijnmond en Drechtsteden. De ervaren ondernemer koos Hellevoetsluis als locatie voor maar liefst twee nieuwe bedrijfsverzamelgebouwen. Met de aankoop en renovatie van het Rabobankgebouw geeft Progam ondernemers de mogelijkheid om tegen schappelijke prijzen winkelunits te huren in het centrum van Hellevoetsluis. Op Kickersbloem 3 krijgen startende ondernemers en MKB’ers een kans om zich te vestigen tussen vele grote bedrijven. Ondernemers kunnen kiezen voor het kopen of huren van een unit.

Verplanke koos niet voor niets voor Kickersbloem 3.

“Wij kiezen voor ontwikkeling op representatieve locaties. Kickersbloem 3 voldoet aan deze verwachting. De gunstige ligging in deze regio van dit terrein en de prijs per m² van de kavels bieden volop mogelijkheden voor nieuwe ontwikkeling en groei.“

Hij verwacht dit voorjaar te starten met de verkoop en verhuur van de 16 units vanaf 200 m² op het bedrijventerrein. Zijn plan ligt ter goedkeuring bij de gemeente. Als hij groen licht krijgt, start de bouw van het bedrijfsverzamelgebouw zodra de grond op Kickersbloem 3 medio 2018 bouwrijp is.

Een aanwinst voor het bedrijventerrein.

De verkooporganisatie is blij met de komst van het vastgoedbedrijf. Ton van der Schelde, commercieel projectdirecteur van Bedrijvenpark Kickersbloem 3, kent hem al jaren. “Dit bedrijf is absoluut een aanwinst voor Kickersbloem 3. Taco weet als geen ander hoe het werkt. Zijn keuze om zich in Hellevoetsluis te vestigen geeft aan dat deze ervaren ondernemer veel vertrouwen heeft in dit bedrijventerrein en in de ‘boost’ die Kickersbloem 3 aan deze regio zal geven.”

Een perfecte match vanaf de eerste kennismaking.

“De innovatieve en duurzame focus van Bedrijvenpark Kickersbloem 3 sluit goed aan bij onze specialisatie: het ontwikkelen van energiezuinige gebouwen, gebouwd met milieuvriendelijke materialen.” Dat maakt Kickersbloem 3 en Progam BV volgens Verplanke een uitstekende combinatie. “De perfecte match vanaf de eerste kennismaking. Wij zitten hier op de goede plek.”

De komende tien jaar creëren ongeveer 250 nieuwe bedrijfsvestigingen op het bedrijvenpark een werkgelegenheidsimpuls van bijna 2.500 arbeidsplaatsen in sectoren als logistiek, bouw en dienstverlening. Van starters tot multinationals: op Kickersbloem 3 zijn mogelijkheden voor bedrijven van elk formaat.

 

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief als u op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen op Bedrijvenpark Kickersbloem 3.

U bent succesvol aangemeld!