+31 (0)181 32 10 93 team@kickersbloem3.nl

Parkmanagement Kickersbloem 3

Een veilig, schoon en kwalitatief hoogstaand bedrijvenpark bereiken en behouden we met een betrokken parkmanagementorganisatie. Samenwerken met de ondernemers van Kickersbloem 3 staat bij het parkmanagement centraal.

Wat is parkmanagement?

De gemeente, ParkTrust en gevestigde ondernemers op Kickersbloem 3 werken samen aan een veilig en representatief ondernemersklimaat en werkgebied op het bedrijvenpark. De parkmanager beheert en onderhoudt het bedrijventerrein. Hij houdt toezicht op de openbare ruimte en pakt actiepunten op. Hij kent de ondernemers, hun medewerkers en leveranciers. Hij is altijd op de hoogte van problemen, wensen en daadwerkelijke behoeften. En hij zorgt voor goede communicatie tussen de ondernemers op het bedrijventerrein.

De dienstverlening van Parkmanagement Kickersbloem 3 groeit mee met alle ondernemers die zich de komende jaren op Bedrijvenpark Kickersbloem 3 vestigen. 

N

VEILIGHEID

Een veilig bedrijventerrein door periodiek overleg met gemeente, politie en brandweer, door alarmopvolging en surveillance op het openbare gedeelte van het bedrijvenpark.

N

BEREIKBAARHEID

De kwaliteit van de wegen, straatverlichting en borden wordt gemonitord. Schoonvegen van straten en waar nodig strooien als dit buiten het gebied van de gemeente valt.

N

samen sterk

Ondernemers kunnen profiteren van collectieve inkoop van faciliteiten zoals energie, glasvezel, beveiliging, afvalverwerking en schoonmaakdiensten.

Verbeterpunten

Parkmanagement Kickersbloem 3 is een centrale plaats voor het registreren en afhandelen van klachten en verbeterpunten op het bedrijventerrein. Denk aan kapotte bermen, kuilen in de weg, achterstallig groen onderhoud en defecte openbare verlichting waarbij actie vanuit de gemeente of een derde partij te lang op zich laat wachten.

Organisatie bijeenkomsten

Om een goede onderlinge communicatie tussen ondernemers te behouden organiseert Parkmanagement ondernemersbijeenkomsten. Dit kunnen informatieve bijeenkomsten zijn over projecten, maar ook netwerkbijeenkomsten.

Woordvoerder

De parkmanagementorganisatie voert namens de ondernemers overleg met leveranciers van collectieve contracten over werkwijze en functioneren (beveiliging, groenvoorziening, reparaties etc.). De coördinatie van projecten op het bedrijventerrein wordt verzorgd. Via de website en/of nieuwsbrief blijven ondernemers van relevant nieuws op de hoogte.

Het bestuur

Taco van Dieren (Esselink Groep)

Voorzitter

Ton van der Schelde (Antona Groep)

Secretaris

Koos den Ouden (UParq)

Penningmeester

Kim Schijff (Gemeente Hellevoetsluis)

Bestuurslid

Gerrit Jan Koning (Kickersvoet BV)

Bestuurslid

Beschikbare kavels

Kickersbloem 3 is een splinternieuw bedrijventerrein met een totale oppervlakte van maar liefst 73 hectare. In Hellevoetsluis vindt u als ondernemer nog écht ruimte om te ondernemen. In 2021 zijn er nog slechts enkele kleine en een beperkt aantal grote kavels gegarandeerd beschikbaar, dus grijp uw kans!

Verkoop Kickersbloem 3 2021

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de vestigingsmogelijkheden voor uw bedrijf?
Kom vrijblijvend langs om kennis te maken.

Contactgegevens

Carrouselweg 9
3225 LN Hellevoetsluis

+31 (0)181 32 10 93

© 2017-2021 Bedrijvenpark Kickersbloem 3 | Alle rechten voorbehouden.
Privacybeleid  |  Disclaimer  | Design: lindesigns.