+31 (0)181 32 10 93 team@kickersbloem3.nl

Nieuwe ondernemer U-Parq koopt kavel op Kickersbloem 3

Kickersbloem 3 Uparq

22 februari 2018

Klik hier om direct naar de vermelding van Uparq op Funda in Business te gaan.

Begin 2017 trapte het verkoopteam van Kickersbloem 3 de start van de verkoop van de bedrijfskavels af. In de maanden die volgden spraken wij met allerlei geïnteresseerde ondernemers. En nu is het zo ver: de eerste Kickersbloem 3 ondernemers zijn een feit!

Tim Kloos van U-Parq en Joost Andrieu van Maison Makelaars tekenden op 7 februari 2018 op het kantoor van Kickersbloem 3 de koopovereenkomst voor een kavel op het nieuwe bedrijventerrein. Zij bouwen betaalbare opslagunits.

Een logische stap

Door de herontwikkeling van het Vermaatterrein in Hellevoetsluis verdwijnen daar diverse opslagunits. Hierdoor moeten veel mensen op zoek naar een nieuwe locatie. Kickersbloem 3 biedt uitstekende mogelijkheden. Kloos en Andrieu komen beiden uit Hellevoetsluis en zijn al langer actief in de makelaardij. “We merken dat er binnen dit gebied steeds meer behoefte is aan kleinschalige opslagunits. Dat we die hier gaan realiseren is daarom een logische stap.” In het gebouw komen enkele kleine bedrijfsruimten en 88 opslagunits. Deze zijn al te koop vanaf € 17.995,- (incl. btw).

Hun bouwplan gaat ter toetsing en goedkeuring naar de gemeente Hellevoetsluis. Zij gaan ervan uit dat de bouw snel kan starten. “In het laatste kwartaal van 2018 beginnen wij naar verwachting met de bouw en voor het einde van het jaar hopen wij die fase te hebben afgerond”, aldus Kloos.

Blij met de begeleiding van het verkoopteam

Over de begeleiding en service van het team van Kickerbloem 3 zijn Kloos en Andrieu enthousiast. “Wij merkten in het voortraject dat er snel geschakeld werd en dat er veel kennis van zaken is. We werden goed geadviseerd over de mogelijkheden van onze ideale locatie op het terrein. De gebiedsspecialist van het team stemde ons bouwplan perfect af op het bestemmingsplan. Hij gaat bovendien als adviseur mee naar de gemeente om onze plannen te laten beoordelen. Ik zou andere ondernemers zeker aanraden om een plek op Kickersbloem 3 te overwegen.”

“Nét even een stap verder gaan, dat is wat wij doen.”

Ton van der Schelde, commercieel projectdirecteur van Bedrijvenpark Kickersbloem 3, is tevreden over de koop en het verloop van de procedure. “Het contact met Tim en Joost verliep soepel en prettig: binnen drie bijeenkomsten was alles rond. Ik verwacht daarom ook dat zij hun units snel zullen verkopen.” Voor de verkooporganisatie is deze verkoop een treffend voorbeeld van de service en de snelheid die zij nastreeft. “Het ontzorgen van onze ondernemers en daarin nét even een stap verder gaan dan men verwacht, dat is wat wij doen.”

Van der Schelde en zijn team zijn met diverse ondernemers in gesprek. “Ik nodig geïnteresseerde ondernemers van harte uit om een kop koffie te komen drinken en samen naar de mogelijkheden voor hun bedrijf te kijken. Er is op Kickersbloem 3 echt voor ieder wat wils.”

Bekijk hier het bericht: Kickersbloem 3 in Groot Hellevoet – februari 2018.

 

Meer nieuws lezen?

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de vestigingsmogelijkheden voor uw bedrijf?
Kom vrijblijvend langs om kennis te maken.

Contactgegevens

Carrouselweg 9
3225 LN Hellevoetsluis

+31 (0)181 32 10 93

© 2017-2021 Bedrijvenpark Kickersbloem 3 | Alle rechten voorbehouden.
Privacybeleid  |  Disclaimer  | Design: lindesigns.