Event "Voorne-Putten Futureproof" in Theater De Stoep op 15 oktober 2019. Heeft u zich al aangemeld?
MEER INFORMATIE
+31 (0)181 32 10 93 team@kickersbloem3.nl

Team Kickersbloem 3 is in 2018 een samenwerking aangegaan met internationaal vastgoedexpert Colliers. Colliers richt zich specifiek op bedrijven die veel grond nodig hebben, bijvoorbeeld voor distributiecentra.

Colliers deed uitvoerig onderzoek naar de behoefte aan bedrijfsgronden voor logistiek vastgoed in de regio Rotterdam. “De groei van het handelsvolume met gemiddeld 3,5% per jaar (2010-2017) staat niet in verhouding tot de groei van logistiek vastgoed van 2% per jaar. Dit betekent dat er steeds minder ruimte in de regio beschikbaar is om de vraag op te vangen. Het bestaande aanbod is historisch laag met 259.000 m². Daarbij komt dat 85% van het vastgoed niet eens geschikt is om aan de wensen van logistieke bedrijven te voldoen. Het aanbod heeft bijvoorbeeld een te kleine oppervlakte of onvoldoende hoogte.” Bekijk het relevante deel van het rapport hier.

Juist voor grote partijen die veel grond nodig hebben is Kickersbloem 3 een aantrekkelijke vestigingslocatie. Samen met Colliers gaan wij ervoor zorgen dat Kickersbloem 3 bij deze grote partijen op de radar komt.

Bekijk hier de editie van Logistiek Zuid-Holland Moerdijk, waarin de samenwerking met Colliers ter sprake komt: