+31 (0)181 32 10 93 team@kickersbloem3.nl

DDG tekent overeenkomst Kickersbloem 3

14 maart 2019

Delta Development Group tekent voor 10ha op Kickersbloem 3 voor logistieke gebiedsontwikkeling.

Woensdag 13 maart jl. tekende Delta Development Group een optie-overeenkomst met de gemeente Hellevoetsluis en Kickersvoet BV voor de afname van 10ha op bedrijventerrein Kickersbloem 3 in Hellevoetsluis. Delta wil het gebied circulair ontwikkelen.

In de regio Groot Rotterdam is het aanbod van bouwkavels voor de logistieke sector die aansluiten bij de circulaire visie van Delta Development Group beperkt. Vandaar de keuze voor Kickersbloem 3, waar Delta als eerste grote opteert voor ruim 100.000 m2 van de totaal beschikbare 73 hectare aan bouwkavels. Het bedrijf heeft onder meer plannen om, in partnerschap met het Britse European Logistics Real Estate Partners, hoogwaardige warehouses te realiseren op het bedrijvenpark.

Delta Development Group is gevestigd in Hoofddorp. Als projectontwikkelaar werkt het bedrijf sinds 2003 uitsluitend vanuit de Circulaire Cradle to Cradle filosofie. Volgens die filosofie kiest Delta ook op Kickersbloem 3 voor een geïntegreerde ecologische gebiedsaanpak met (groene) ruimte tussen de gebouwen. Het resultaat is een inspirerende, gezonde en productieve werkomgeving. De gebouwen in het park worden gekenmerkt door het gebruik van gezonde (circulaire) bouwmaterialen, overdadig daglicht, weelderig groen en prettig geluid. Water-­ en energieverbruik zijn vanzelfsprekend duurzaam geregeld. Delta heeft een ruime ervaring op het gebied van logistieke ontwikkeling met als aansprekende voorbeelden Fokker Logistics Park en Schiphol Trade Park.

Delta heeft gekozen voor Kickersbloem 3 omdat het als onderdeel van de Metropoolregio Rotterdam-­Den Haag de transitie naar duurzaamheid vorm wil geven. Het biedt een uitstekend vestigingsklimaat omdat het de ruimte geeft aan ambitieuze bedrijven die echt willen ondernemen. Dankzij de volop beschikbare ruimte en het gigantische arbeidspotentieel biedt het alle mogelijkheden om verder te groeien. Ook de geografische ligging aan de rand van Hellvoetsluis dichtbij de A15 is ideaal. Daarmee liggen de Rotterdamse Haven, Maasvlakte 2, Botlek en Europoort binnen handbereik.

Meer informatie over Delta Development Group is te vinden op www.deltadevelopment.eu.

Meer nieuwsberichten over de vestiging van DDG op Kickersbloem 3 lezen? Lees hier het bericht op het Vastgoedjournaal.

*Het gebouw op de afbeelding bij dit nieuwsbericht betreft een ander project van DDG: Project 20|20.

Meer nieuws lezen?

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de vestigingsmogelijkheden voor uw bedrijf?
Kom vrijblijvend langs om kennis te maken.

Contactgegevens

Carrouselweg 9
3225 LN Hellevoetsluis

+31 (0)181 32 10 93

© 2017-2021 Bedrijvenpark Kickersbloem 3 | Alle rechten voorbehouden.
Privacybeleid  |  Disclaimer  | Design: lindesigns.