+31 (0)181 32 10 93 team@kickersbloem3.nl

Financieel Telegraaf: ‘Bedrijvenpark in Hellevoetsluis van start’

29 maart 2017

Twaalf jaar geleden verkocht de familie Borstlap haar bedrijf in bevestigingsmaterialen met 1600 medewerkers. Nog steeds prijkt de familie in de nationale rijkenlijst. Hans Borstlap kocht van zijn aandeel onder meer 64 hectare grasland bij Hellevoetsluis, om daar een bedrijventerrein te vestigen. Het succes liet lang op zich wachten.

 

Al in 2003 kocht de in België wonende zakenman zijn eerste lapje grond van een boer, vertrouwend op een provinciale ’structuurvisie’ waarin het gebied was aangewezen als mogelijk bedrijventerrein. „Toen kwamen er andere boeren op mij af, en kerkgenootschappen, met de vraag of ik ook hun terrein wilde kopen”, vertelt Borstlap naar aanleiding van de officiële start donderdag van de verkoop van kavels op dit nieuwe bedrijventerrein Kickersbloem 3.

De gemeente Hellevoetsluis werkte van harte mee en bezit zelf dertig hectare van het nieuwe bedrijventerrein, waarmee het totale oppervlak op 94 hectare komt. Daarmee is Kickersbloem 3 in de regio de grootste ontwikkeling na de Tweede Maasvlakte.

Het complete stuk over de start van Kickerbloem 3 leest u hier. 

Meer nieuws lezen?

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de vestigingsmogelijkheden voor uw bedrijf?
Kom vrijblijvend langs om kennis te maken.

Contactgegevens

Carrouselweg 9
3225 LN Hellevoetsluis

+31 (0)181 32 10 93

© 2017-2021 Bedrijvenpark Kickersbloem 3 | Alle rechten voorbehouden.
Privacybeleid  |  Disclaimer  | Design: lindesigns.